Prijava

Vaša prijava

Seoske igre neka počnu! Kobilić slavi svoj dan na svoj način


Mještani Kobilića ove nedjelje obilježavaju Dan Mjesnog odbora, u čemu će im pomoći Grad Velika Gorica, NK Vatrogasac, Vijeće Mjesnog odbora, Udruga umirovljenika i DVD Kobilić. Svi će se oni okupiti oko manifestacije koja je nazvana vrlo jednostavno – Seoske igre!

Nošenje jaja na žlici, skok u dalj, pretkalo, vožnja tačkama, bacanje kamena, trčanje u vreći, potezanje užeta, bistrički ringišpil i trka parova discipline su u kojima će se prijavljeni natjecati, a sve skupa kreće u 10 sati.

– U svakoj ekipi može biti najviše pet članova, bilo muškaraca, bilo žena. Prijaviti se može i na dan natjecanja, sve do njegova početka, a one najbolje ćemo nagraditi zanimljivim nagradama – poručuju organizatori.

Svoj dio natjecanja imat će i najmlađi mještani Kobilića, koji će se nadmetati u neslužbenom dijelu natjecanja, a svi sudionici i navijači moći će se i okrijepiti besplatnim grahom s kobasicama. Zamišljeno je i da se po završetku natjecanja nastavi druženje na otvorenom, pa ostaje još samo nadati se da će vremenske prilike poslužiti Kobilićane.