Prijava

Vaša prijava

Gorički Maratonci primaju friške trkačke snage


Maraton Klub Velika Gorica se kroz djelovanje već više od 15 godina brine za očuvanje trkačke tradicije u turopoljskom kraju putem svojih programa razvoja atletičara kao i putem organizacije sportskih manifestacija koje svi već dobro znate – Turopoljske trke, Sretne trke, Dječjeg jesenskog krosa i Turopoljske lige trčanja.

S početkom nove školske godine dolazi i vrijeme da pojačaju snage novim članovima. Rad s atletičarima provode u sklopu dvaju programa – Atletske škole Života u pokretu – programe za atletičare i za rekreativce.

Atletska škola  kluba namijenjena je svima koji se žele aktivno baviti atletikom te cestovnim ili planinskim trčanjem! Njihovi članovi redovito nastupaju na Prvenstvima Hrvatske u atletici, polumaratonu, maratonu kao i na drugim brojnim utrkama diljem Lijepe Naše. Program atletske škole se odvija svaki dan u tjednu po stručnim vodstvom Višeg sportskog trenera atletike Franje Gavranovića te magistre kineziologije Tine Šimek. Treninzi se održavaju na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu sportskog kompleksa ŠRC „Radnik“ u Velikoj Gorici. Kao što možete vidjeti na slici, raspon godina naših članova je sve od đaka “prvašića” pa sve do starijih atletičara. Više informacija o Atletskoj školi kao i o načinu kako postati član Kluba možete pronaći ovdje.

Program Život u pokretu namjenjen je svim rekreativcima kojima je više do opuštanja i održavanja zdravog tijela i duha nego do natjecanja. Treninzi se odvijaju u opuštenoj atmosferi pod okom profesionalnih trenera Gavranovića i Šimek. Program je namijenjen za sve uzraste, ali prvenstveno građane. Treninzi se održavaju na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu sportskog kompleksa ŠRC „Radnik“ u Velikoj Gorici. Više informacija o programu Život u pokretu kao i o načinu kako postati član Kluba možete pronaći ovdje.

Više informacija o goričkom Maraton Klubu, utrkama i programima dostupno je na njihovoj Internet stranici i Facebook stranici, a ljubitelji trčanja mogu se javiti trenerima Franji Gavranoviću (091/8887229) i Tini Šimek(091/5753316).


FRIK IZ KVARTA Kapetanov dnevnik