Prijava

Vaša prijava

Razveselite danas svoje vesele njuškice


Upravo na današnji dan obilježava se Svjetski dan pasa koji prije svega ima za cilj podsjetiti ljude na važnost brige o ovim divnim stvorenjima koja nas prate, uveseljavaju i druže se s nama od pamtivijeka.

Oni sigurno ne obilježavaju naš dan, već nas uvijek dočekuju s jednakim veseljem,ljubavlju navodimo nekoliko zgodnih prijedloga kako ih danas posebno oduševiti i nagraditi za nesebičnu ljubav i prijateljstvo. A za one koji ovakvog prijatelja još nemaju, možda je baš danas idealan dan da to promjene.

1. Napravite zabavu povodom Svjetskog dana pasa za svoje prijatelje koji su također njihovi ponosni vlasnici. Da bi druženje vaših ljubimaca bilo što ugodnije, kupite im posebne grickalice.

2. Poklonite svom psu novu igračku, ogrlicu ili vodilicu. Sitnicu koju mu možete priuštiti, a sigurni ste da će ga razveseliti.

3. Za popodnevnu šetnju izaberite veću rutu od uobičajene. Uputite se stazama okruženim zelenilom ili, ako ste u mogućnosti, u obližnju šumu. Vaš će pas to dočekati s oduševljenjem!

4. Iščetkajte svog psa, uklonite mu svu otpalu dlaku, odvedite ga na šišanje ako mu je potrebno i pripremite prigodnu mirisnu kupku. Neka na spavanje ode poput kralja!

5. Izradite posebne fotografije sa svojim psom – portreti, “selfiji” i fotografije u pokretu. Sve što vas na telefonu u svakom trenutku može podsjetiti na to koliko je vaš pas super.

6. Ne zaboravite i ostale pse koje znate! Primjerice, ako imate stariju susjedu ili susjeda koji nisu u mogućnosti često izvoditi ljubimca, učinite to umjesto njih. Bit će vam zahvalni.

7. Ako nemate psa, dio svog vremena možete posvetiti volontiranju u skloništu za napuštene pse. Možda se odmah vratite kući s novim članom.