Prijava

Vaša prijava

Vozio prebrzo i bez vozačke dozvole


Policija je ovih dana kod Velike Gorice zaustavila 58-godišnjaka zbog prebrze vožnje. U naseljenom mjestu Kosnica, gdje je ograničenje 50 km/h, on je vozio 71 km/h. Osim toga, utvrđeno je i kako je vozač vozio bez položenog vozačkog ispita.

Naime, policija je vrlo brzo nakon zaustavljanja utvrdila da muškarac upravlja automobilom bez položenog vozačkog ispita, a s obzirom da je riječ o osobi s prethodno evidentiranim težim prometnim prekršajima, isti je doveden u službene prostorije radi daljnjeg prekršajnog postupka.

– Na kolniku Zagrebačke ulice u blizini kbr. 71, zaustavljen je 58-godišnji muškarac dok je upravljao osobnim automobilom marke Kia Shuma zagrebačkih registarskih oznaka. Zaustavljen je zbog prekoračenja brzine kretanja vozila od 21 km/h više od dozvoljenog u naseljenom mjestu. Istog dana je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda Velika Gorica – kazali su iz policije.

Nepravomoćnom presudom kažnjen je s 1000 kuna te kaznom zatvora od 60 dana. Zasad mu je rješenjem određeno zadržavanje na rok od 15 dana do pravomoćnosti presude.