Prijava

Vaša prijava

Priključci za Ščitarjevo, Drenje Ščitarjevsko, Okuje i Kostanjevec


Svjedočimo sve većem broju naših sugrađana koji svoje nekretnine priključuju na vodoopskrbni sustav. Zahvaljujući rasprostranjenosti mreže, koja pokriva veliko područje, od rijeke Save na sjeveru do rijeke Kupe na jugu, te neprekidnom razvoju mreže, stečeni su uvjeti za priključenje na vodoopskrbni sustav u mnogim okolnim naseljima našeg grada.

Ovom prigodom obavještavamo stanovnike iz naselja Drenje Ščitarjevsko, Ščitarjevo, Kostanjevec i Okuje-Ulica Gajec, kako su stečeni uvjeti za priključenje njihovih nekretnina na vodoopskrbni sustav.

Prilikom izvođenja radova na polaganju vodoopskrbnih cijevi položeni su “slijepi” priključci u svaku privatnu parcelu s mogućnošću priključenja. Ovim zahvatom umanjen je trošak kod ugovaranja svakog pojedinog priključka, kojim će krajnji korisnik (vlasnik nekretnine) snositi trošak gradnje vodomjernog okna i ugradnje vodomjera.

Za pokretanje postupka priključenja potrebno je osobno doći u VG Vodoopskrbu d.o.o., Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, prvi kat, u sobu 101, ili se javiti na telefon 6566-763 i podnijeti Zahtjev za priključak na javnu vodoopskrbnu mrežu.

Napominjemo kako odobravamo obročno plaćanje priključka na vodne građevine do deset mjesečnih obroka bez kamata.

Za podnošenje Zahtjeva za priključenje potrebna je sljedeća dokumentacija:
• kopija katastarskog plana (ne starija od 6 mjeseci)
• izvadak iz zemljišne knjige (ne stariji od šest mjeseci)
• akt na osnovu kojeg je dozvoljena gradnja (građevinska dozvola ili uvjerenje katastra da je objekt izgrađen prije 1968. godine, rješenje o izvedenom stanju odnosno dovoljan je samo dokaz o predanom zahtjevu za legalizaciju)

Izlazak na teren radi izrade troškovnika i skice priključka plaća se po podnesenom Zahtjevu na našoj blagajni (za obiteljsku kuću do 400 metara kvadratnih 262,95 kuna, a za objekte veće od 400 metara kvadratnih 396,75 kuna.