Prijava

Vaša prijava

Iskoristite Facebook za oglašavanje


Za sve koji žele iskoristiti Facebook za oglašavanje i naučiti kako uspješno koristiti društvene mreže za razvoj online poslovanja Gorička razvojna agencija pripremila je novu besplatnu radionicu. Polaznici će moći naučiti promovirati objavu te koje su mogućnosti oglašavanja pomoću facebook oglašivačkog sučelja i koje su prednosti u odnosu na „boostanje“ objava. Također, govorit će se o definiranju ciljeva i izradi grupa oglasa, načinima plaćanja i budžetiranje oglašavanja, ciljanim skupinama i osnovama mogućnosti targetiranja.

VE-GO-RA radionicu organizira u suradnji s Googleom i Otvorenim učilištem Algebra, kao dio programa Google Digitalne garaže.

– Cilj je radionica Google Garaže omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima – poručili su organizatori.

Prijaviti se možete ovdje, a više informacija možete pronaći ovdje.


Završena berba grožđa