Prijava

Vaša prijava

Zvekovac odnio bodove iz Novog Čiča


Zvekovac je imao zicer već u 1. minuti međutim najprije obrana Gligorevića i promašaj nakon odbijanca krivci su za mirovanje domaće mreže. Uzvratio je snažnim udarcem Vukadin a proslavio se vratar Ištvanić izbacivanjem lopte u korner. U 45. minuti dinamovac Blažević projektilom je pogodio gredu i to je uglavnom bilo sve do, za domaće kobne 63. minute.

Foto: Mato Paviša

Loptu je imao vratar Gligorević i gurnuo si predug for a onda napucao ni krivog ni dužnog utrčalog Horvata od kojeg se zabila u mrežu za 0-1. Dvije minute kasnije nervozni dinamovci opet su si sami zakuhali u vlastitom kaznenom prostoru za 11 metara. Uvjeravanje suca da je pogrešno sudio nije urodilo plodom i Valentino Krivan je bez problema prevario Gligorevića i pogodio za 0-2. U obostranoj nervozi do kraja samo je još Tomislav Jakovljević pogodio s distance za konačnih 1-2. Krivnju za poraz Čičani prvenstveno moraju tražiti u vlastitim slabostima a začuđuje i mizerna posjeta utakmici.

Foto: Mato Paviša

DINAMO HIDREL – ZVEKOVAC 1-2

NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrela. Igrano 22. rujna 2019. od 16.30. Gledatelja 35. Sudac: Marin Medved (Ivanić Grad). Pomoćnici: Tomislav Tadijanović (Ivanić Grad). Delegat: Željko Stepanić (Velika Gorica).

 STRIJELCI: 0-1 Horvat (63), 0-2 Krivan (65-11 metara) 1-2-Jakovljević (90).

DINAMO HIDREL(4-3-3): Gligorević-Zorić (od 76. Čurla), Hladni, Pudić, Ž. Josić (od 69. Jurišić)-Furić (od 72. D. Josić), Slivak, Jakovljević-Blažević (od 78. Španiček), Hrkovac, Vukadin.

TRENER: Mario Kajinić

ZVEKOVAC (4-4-2): Ištvanić-Škulec, Lovrić, M. Kovačević, Majić-Dario Pucelj (od 89. Dominik Pucelj), Dorijan Pucelj, Antičević, Krivan-Dino Pucelj (od 88. D. Kovačević), Horvat (od 85. Škrivanek).

TRENER:nema

IGRAČ UTAKMICE: Igor Ištvanić

Foto: Mato Paviša