Prijava

Vaša prijava

Damir Milanović pojačava redove buševskog Poleta


Vodeća momčad Jedinstvene županijske lige buševski Polet jača je za jednog kvalitetnog igrača. Riječ je o Damiru Milanoviću (37), prekaljenom profesionalcu, igraču koji je u karijeri igrao za mnogo klubova (Papuk, HD, Solin, Posušje, Šibenik, Videoton, Tatabanya, Segesta, Gorica, Kurilovec, Gradići). Još prije koju sezonu nastupao je za ondašnju drugoligašku HNK Goricu, čiji je i sada zaposlenik, radi kao trener o omladinskoj školi. Zadnji klub spomenutog igrača bio je četvrtoligaš Gradići.


Kao prvo htio bih se zahvaliti Gradićima i njihovom predsjedniku Željku Matičeviću s kojima sam se korektno razišao, dali su papire iako nisu trebali. Profesionalno je jako teško uskladiti igranje 4. lige i biti trener kadeta prvoligaša Gorice. Odlučio sam se prvenstveno za trenerski poziv, no ujedno smatram da mogu igrački pomoći petoligašu Poletu koji ima odličnu momčad i trenera te napada vrh. Ipak sam u godinama kada mi je igračka karijera pri kraju pa i igrački zahtjevi moraju biti primjereniji mojim godinama. Odluka za Polet najviše je pala na nagovor kuma Ivice Sučića, legendu Poleta i turopoljskog nogometa – obrazložio je svoj dolazak na Zvrnik Damir Milanović.
Trener Mario Paviša radi odličan posao u Buševcu, vodeća su momčad, prava klapa na terenu, pa će Milanoviću prilagodba lako pasti. Kalibar igrača kakav je Damir Milanović – Milka veliki je kapital Poleta na putu prema jesenskom naslovu.
Svakako , Milanović je svestrani igrač, veliko pojačanje i smatram da ćemo njegovim nastupima na terenu puno toga dobiti – uvjeren je Poletov trener Paviša.
Prvi nastup Damir Milinović trebao bi zabilježiti već u nedjelju kada na Zvrnik vodećem Poletu u goste dolazi šestoplasirani Dinamo iz Jakovlja koji zaostaje šest bodova.