Prijava

Vaša prijava

VIDEO Bravo, cure! Stigla i prva pobjeda nogometašica Gorice u povijesti


Okupile su se tek potkraj kolovoza, mnoge od njih odradile svoje prve nogometne treninge u životu, a sredinom listopada već su mlade nogometašice Gorice zapjevale onu poznatu pjesmu, koju je čuvenom učinilo društvo iz muške sekcije.

Kadetkinje Gorice danas su po prvi puta otpjevale našu dobro poznatu pjesmu

🎤
U gostima kod Odre slavile su s 3:1, a sva tri pogotka postigla je Sara Zagorac. Velike čestitke curama i treneru Marku Uzelcu!
👏

Gepostet von HNK Gorica am Samstag, 19. Oktober 2019

Djevojke su do prve pobjede u povijesti mladoga kluba došle na gostovanju kod obližnje Odre. Završilo je pobjedom ŽNK Gorice 3-1, a ostat će zapisano da je sva tri gola u pobjedi za pamćenje postigla Sara Zagorac. Trener Marko Uzelac, naravno, imao je pregršt razloga za zadovoljstvo, jer sad je potpuno jasno da njegov rad s djevojkama, među kojima su najstarije 16-godišnjakinje, itekako ide u dobrom smjeru.

Puno je još učenja, naravno, pred njima, moguće je da će naše kadetkinje, jedina klupska selekcija koja je odmah po osnivanju krenula u natjecanje, doživjeti i poneki neugodan poraz, no važno je da cure napreduju, da se bave sportom. I da, možda, privuku i još poneku prijateljicu na nogomet, pa da cijela priča postane još veća, još brojnija…


Obavijest