Prijava

Vaša prijava

Vatrogasac u Novo Čiče došao kao favorit, a vratio se kući praznih ruku


Susjedi iz Kobilića stigli su kao papirnati favoriti, ali dominaciju su imali samo na početku utakmice. Tada su i imali nekoliko prilika za pogodak, a najbolju Krešo Barišić u 16. minuti, kad je jedan na jedan s vratarom Šimićem odlučio gađati suprotni kut i zamalo promašio. Dinamovci Zorić i Vukadin dobro su, pak, pucali u 28. i 45. minuti, ali pobjednik je bio vratar Caput.

 

Nogometaši Vatrogasca došli su u Novo Čiče kao favoriti, ali u Kobilić su se vratili praznih ruku

Nakon odmora smireniji i strpljiviji dečki u plavim dresovima vrebali su priliku i dočekali je, pa i zabili. U 62. minuti lijevo su lijepo kombinirali Vukadin i Blažević, koji je sasvim desno odigrao za usamljenog Matea Jurišića, a ovaj zabio za 1-0.

Deset minuta kasnije gost Smolković otišao je sa stoperske pozicije u napad i zamalo zabio glavom. Lopta je gotovo okrznula vratnicu s vanjske strane. Odmah zatim, u sljedećem napadu, Dinamovci su dobili slobodnjak s više od 20 metara, malo iskosa lijevo. Najprije se zaletio Vukadin lažnim kretanjem, a ljevicom je prekrasno gađao Nikola Furić i idealno pogodio bliži kut za veliko veselje modrih.

Gosti se nisu predali pa su odmah smanjili zaostatak. Dubinski je lijepo uposlen Marko Novak, koji je driblingom zaobišao vratara Šimića i mirno s desna pogodio nečuvana vrata za 2-1. Novak je zabio i glavom u 83. minuti, ali iz zaleđa. Gosti na kraju nisu bili zadovoljni suđenjem, a izgleda da je najviše protestirao Čavar i zaradio crveni karton nakon već odsviranog kraja borbenog dvoboja.

DINAMO HIDREL – VATROGASAC (K) 2-1
NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrela. Gledatelja 100. Sudac: Ivan Marinčević (Mičevec). Pomoćnici: Nikola Šimunović i Davor Merkaš (oba iz Velike Gorice). Delegat: Zvonimir Sedmak (Lukavec).
STRIJELCI: 1-0 Jurišić (62), 2-0 Furić (73), 2-1 Novak (74).
DINAMO HIDREL (4-2-3-1): Šimić – Zorić (od 90. P. Stojsavljević), Čurla, Hladni, Ž. Josić – Jakovljević, Slivak – Vukadin, Furić (od 84. Pandurević), Jurišić – Blažević. Trener: nema
VATROGASAC (4-2-3-1): Caput – Vodelšek (od 53. Krasnić), Smolković, Čumpek, Muhić – Grilec (od 71. Čavar), Matanović – K. Barišić, Kontić, Krstanović – Novak. Trener: Goran Smolčić
CRVENI KARTON: Čavar (nakon utakmice, zbog protestiranja).
IGRAČ UTAKMICE: Nikola Furić


Europski tjedan programiranja