Prijava

Vaša prijava

FOTO Hrvatska U-21 reprezentacija trenirala u Velikoj Gorici


11.11.2019. Velika Gorica. Trening hrvatske U-21 reprezentacije na Gradskom stadionu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Hrvatska U-21 reprezentacija trenirala je večeras na Gradskom stadionu na glavnom terenu pripremajući se za dvije utakmice u sklopu kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo 2021. godine. Izbornik Igor Bišćan i njegovi pomoćnici Ante Tomić, Renato Filipović i Mihael Mikić imaju na dispoziciji 24 igrača i sutra, nakon doručka u Garden Hill hotelu, lete za Litvu gdje će protiv domaćina igrati u Vilnusu, u četvrtak, 14. studenog 2019.

11.11.2019. Velika Gorica. Trening hrvatske U-21 reprezentacije na Gradskom stadionu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Reprezentativni roster: Adrian Šemper, Ivan Nevistić, Dominik Kotarski (vratari), Borna Sosa, Domagoj Bradarić, Branimir Kalaica, Vinko Soldo, Boško Šutalo, David Čolina, Marin Šverko, Bruno Bogojević, Joško Gvardiol (obrana), Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Ivan Lepinjica, Darko Nejašmić, Mihael Žaper, Neven Đurasek (vezni red), Mario Ćuže, Antonio Marin, Ivan Posavec i Ivan Dolček (napadači).

Reprezentacija se vraća u Veliku Goricu u petak (15. studenog), gdje će se pripremati za utakmicu s Češkom na Gradskom stadionu, u ponedjeljak, 18. studenog 2019. godine.

Galerija fotografija