Prijava

Vaša prijava

Raspored odvoza otpada za blagdane za sljedeću godinu


Iz VG Čistoće objavili su obavijest o odvozu komunalnog otpada na blagdane u 2020. godini. Osim na datume koji su istaknuti u ovoj obavijesti, otpad će se odvoziti po uobičajenom rasporedu. Dakle, za Veliku Gospu, Tijelovo i na sve ostale praznike, promjena u odnosu na ostale dane neće biti.

NOVA GODINA
(srijeda, 1. siječnja 2020. godine)
Dana 1. siječnja 2020.godine, srijeda, neće se odvoziti komunalni otpad

Korisnicima usluge odvoza komunalnog otpada koji odvoz imaju jednom tjedno, srijedom, usluga će biti izvršena u subotu, 4.1.2020.godine, uz uzimanje svih dodataka (vrećica), isključivo i samo na dan odvoza,za naselja: Velika Mlaka, Gradići, Kurilovec, Pleso, Novo Čiče, Jagodno, Donje Podotočje, Ribnica, Poljana Čička dio, Mraclin, Ključić Brdo, Šiljakovina, Kozjača, Velika Buna, Mala Buna, Gustelnica.

USKRSNI PONEDJELJAK
(ponedjeljak, 13. travnja 2020. godine)
Dana 13. travnja 2020.godine, ponedjeljak, neće se odvoziti komunalni otpad

Korisnicima usluge odvoza komunalnog otpada koji odvoz imaju dva puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom, usluga će biti izvršena na dan slijedećeg redovnog odvoza, u četvrtak, 16.4.2020.godine, s izuzetkom stambenih zgrada kojima će usluga biti izvršena u utorak, 14.4.2020.godine, uz uzimanje svih dodataka (vrećica), isključivo i samo na naznačeni dan odvoza.

Korisnicima usluge odvoza komunalnog otpada koji odvoz imaju jednom tjedno, ponedjeljkom, usluga će biti izvršena u subotu, 18.4.2020.godine, uz uzimanje svih dodataka (vrećica), isključivo i samo na dan odvoza, za naselja Ogulinec, Donja Lomnica, Velika Kosnica, Mala Kosnica, Petina, Kobilić, Gudci.

BOŽIĆNI BLAGDANI, 1. dan, BOŽIĆ
(petak, 25. prosinca 2020. godine)
Dana 25.prosinca 2020. godine, petak, neće se odvoziti komunalni otpad

Korisnicima usluge odvoza komunalnog otpada koji odvoz imaju dva puta tjedno, utorkom i petkom, usluga će biti izvršena u utorak, 29.12.2020. godine, uključujući i stambene zgrade, uz uzimanje svih dodataka (vrećica), isključivo i samo na naznačeni dan odvoza.

Korisnicima usluge odvoza komunalnog otpada koji odvoz imaju jednom tjedno, petkom, usluga će biti izvršena u ponedjeljak, 28.12.2020.godine, uz uzimanje svih dodataka (vrećica), isključivo i samo na naznačeni dan odvoza, za naselja Okuje, Vukovina, Gornje Podotočje, Lazina Čička, Bapča, Črnkovec, Selnica Ščitarjevska, Lekneno, Trnje, Sasi, Novaki, Strmec Bukevski, Zablatje Posavsko, Sop Bukevski.

Kako naglašavaju iz VG Čistoće, novi raspored odvoza za 2020. biti objavljen najkasnije krajem godine.