Prijava

Vaša prijava

Vrijeme rukometa u gradu: Gorica ne staje, protutnjala i kroz Sesvete!


Košarkaši su u petak poslijepodne doživjeli težak nokaut u sudaru s ipak prejakom Cibonom, u subotu poslijepodne nogometaši su se namučili u lovu na ulovljena tri boda protiv Varažina, ali zato kod rukometaša, hvala na pitanje, nema nikakvih problema! Družina kojoj na čelu stoji trener Andrija Nikolić nastavila je svoj briljantni niz, dobila još jednu utakmicu, na onu u derbiju prošlog kola protiv Dubrave nadovezala i pobjedu protiv Sesveta (24-19).

Učinila je to Gorica sa stilom, jer samo je u prvih 20-ak minuta ova utakmica izgledala kao prilika za Sesvete. Do kraja poluvremena Gorica je preuzela kontrolu, pa u nastavku postepeno povećavala svoju prednost do najviših plus sedam (24-17) u 57. minuti utakmice. Pokušavali su domaćini na sve načine zaustaviti razigrane Goričane, ali nije se dogodilo… Sanjat će u Sesvetama Davora Ćavara, lijevo krilo Gorice, momka koju je odigrao čudesnu utakmicu. Pucao je na gol 14 puta i zabio 14 golova! Samo četiri iz sedmerca, sve ostalo iz igre, s krila, iz kontre, iz prodora, sasvim svejedno. Velika utakmica igrača na kojeg će i Veselin Vujović vjerojatno morati obratiti pozornost…

Bitno je olakšao Ćavar nabrajanje najboljih strijelaca u ovoj utakmici, budući da su zabijala još samo četvorica – Ivan Laljek pet puta, Filip Goričanec i Hrvoje Ceković po dvaput te Rudolf Zvonimir Šafranko jednom. Golman Tomislav Sladoljev dao je svoj doprinos s 12 obrana, sasvim dovoljno za još jednu sigurnu pobjedu. I za još veći bijeg na vrhu. Drugoplasirana Dubrava, koja je u prošlom kolu pala u Gorici, na svom je parketu remizirala sa Zametom, pa naš sastav sad ima tri boda viška na vrhu.

Sljedećeg vikenda, sa željom da niz nastavi trajati, u grad stiže jedan veliki dužnik. Umag je jedini ove sezone uspio pobijediti Goricu, učinio je to na startu prvenstva, a sad dolazi u Veliku Goricu. Zahuktalnom domaćinu, željnom poravnavanja računa, sve boljoj Gorici.


KREĆE MALONOGOMETNA LIGA 2019.