Prijava

Vaša prijava

Želite li naučiti kako funkcionalno učiti i s lakoćom polagati ispite?


Saznajte više o jedinstvenom tromjesečnom programu prilagođenom upravo studentima! Tehnike brzog čitanja, tehnike dugoročnog pamćenja, tehnike izdvajanja bitnog i organizacije gradiva, prezentacijske tehnike – sve ovo u sklopu jednog programa Škole brzog čitanja i mudrog učenja u Velikoj Gorici!

Prijavite se na besplatnu radionicu u sklopu koje ćete imati priliku, osim prezentacije programa, naučiti jednu memorijsku tehniku i izmjeriti vlastitu brzinu čitanja i kvocijent razumijevanja, a imati ćete priliku i ostvariti upis u siječanjske studentske grupe. Radionica će se održati u petak u 18 sati.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja je inače međunarodna škola trenutno prisutna u 12 hrvatskih gradova i dobitnik je ovogodišnje nagrade za najveći doprinos obrazovanju u regiji. Škola nudi višestruko povećanje brzine čitanja uz bolje razumijevanje pročitanog, učinkovitu organizaciju gradiva, razbijanje stresa od izlaska na ispite i još mnogo toga. Sposobnost funkcionalnog učenja je jedino što vam je potrebno u studentskim danima, ali i kasnije u radnoj karijeri i stvarnom životu. Velikogorička Škola od siječnja kreće sa studentskim grupama, iskoristite priliku pohađati ovu školu u svom gradu!

Prijaviti se možete ovdje ili na mail brzocitanjeiucenjeHR@gmail.com.