Prijava

Vaša prijava

Doznajte što donosi ovogodišnje izdanje Prosinca u Gorici


Središte grada uskoro će početi odisati blagdanskim ugođajem. Miris kobasa, fritula i kuhanog vina širit će se parkom uz Šetalište Franje Lučića, a oni željni klizanja moći će uživati u tome od 6. prosinca, kada je najavljeno otvaranje klizališta. Radnim danom od 16 do 20 sati najmlađi će moći uživati u zabavnom programu koji će se održavati u Božićnom selu. Svu dobru djecu Djedica će nagraditi na Dan grada, a za uspomenu tu je i nezaobilazno fotografiranje.

– Park će postati Vilenjački poligon, gdje će mališani moći sudjelovati u raznim igraonicama, radionicama te pogledati raznolike lutkarske i mađioničarske predstave. Nemojte Djeda Božićnjaka čekati doma, potražite ga u gradu, a pisma u kojima će se sakriti najljepše blagdanske želje pisat će se u nekoliko termina uz pričanje čarobnih priča. Izrađivanje božićnih ukrasa, žive božićne kugle, radionice šivanja i vezenja, oslikavanje lica, izrada šivanih blagdanskih čestitki dio su programa u kojima podjednako mogu uživati mali, ali i veliki te pokazati svoju kreativnost, a možda i izraditi poklon koji će svojim najmilijima ostaviti ispod jelke – poručili su organizatori.

Lokalne delicije i razne suvenire moći ćete pronaći na Božićnom sajmu svakim radnim danom od 16 do 22 sata te vikendom od 9 do 23 sata. Za glazbenu kulisu bit će zaduženi brojni izvođači poput Pirata, grupe Meritas, grupe Nazaret, Pravila igre, TS Lajbeki, Mungos Brothers Blues Band u pratnji svojih učenika, Songkillersi, Nina Kraljić, TS Barabe, Bang Bang, The Changes, dok ćemo Novu godinu dočekati uz grupu Harmonija.

 


Štrajk - obavijest