Prijava

Vaša prijava

Matej Skrbin i Hrvoje Kolarić pojačavaju konkurenciju u momčadi Mraclina


U večernjim satima 16. prosinca, Nogometni klub Mraclin na Grabi je predstavio dva nova igrača. Predsjednik Goran Vukašinec u nazočnosti članova Izvršnog odbora Luke Cvetnića, Marka Kosa, Matije Kosa te trenera Marka Pancirova predstavio je predstavnicima medija Mateja Skrbina i Hrvoja Kolarića, novopridošle igrače ove zime u igračko jato mraclinskih nogometaša. Matej Skrbin pristupio je iz susjednog Poleta gdje je jesenas pružao odlične partije u sada već bivšoj momčadi dok je Hrvoju Kolariću zadnji klub bio Vatrogasac iz Zdenaca.
Uvodno su se nazočnima obratili prvo predsjednik Goran Vukašinec: “Novi igrači dovedeni su ciljano, Matej Skrbin je već dugo naša želja, ojačat će naše zadnje redove. Hrvoje Kolarić zaoštrit će konkurenciju u napadu. Osim njih dvojice najvjerovatnije se u naše redove vraća domaći igrač Željko Cvetnić iz Turopolja, imamo u planu dovesti još jednog veznog igrača.”


Trener Marko Pancirov je nadodao: “Želimo zaoštriti konkurenciju u našoj momčadi i tu smo striktno gledali da nam karakterno odgovaraju za momčad kakvu želimo, koji će sve od sebe dati za momčad koju igraju. Znam da će biti redoviti na treninzima što mi je jako bitno da stvorimo igru kakvu želimo.”
Dvojica novih igrača Skrbin i Kolarić gotovo identično i kratko izjavili su da im je izuzetno drago što su pristupili u momčad Mraclina te da će nastojati opravdati povjerenje koje im je klub ukazao.
Na kraju se predsjednik Goran Vukašanec simboličnim poklonima zahvalio Danijelu Gorencu, vlasniku poduzeća Gorenc transporti i istinskom zaljubljeniku u nogomet na sponzorstvu kluba kojem je on na čelu.