Prijava

Vaša prijava

Songkillersi i Nina Kraljić na Prosincu u Gorici


Ususret Božiću zahuktava se i manifestacija Prosinac u Gorici. I ovoga vikenda neće nedostajati zbivanja, a posebno se ističu koncerti dvaju zvučnih imena hrvatske estrade. Songkillersi će zabavljati Goričane u subotu od 20.30 sati kod Muzeja Turopolja, a na istoj lokaciji atmosferu će u nedjelju podići Nina Kraljić čiji koncert počinje u 20 sati.

Prosinac u Gorici već u petak donosi brojne zabavne sadržaje. Za najmlađe tu je čitanje priča u Božićnom selu koje počinje u 16 sati. Nakon toga, u 18 sati, u Muzeju Turopolja počinje kreativna radionica božićnih rukotvorina, a od 20 sati na glavnoj pozornici koncert Mungos brothers blues banda i učenika udruge Mungos & Blues.

“U subotu u Božićnom selu kroz cijeli dan posjetite vilenjački poligon, u 16 sati tu je lutkarska predstava “Škola mudrolija učiteljice Rene”, a ne propustite i radionice “Imajmo na umu, Moguti bi šumu”, “Šivene čestitke” i “Vilenjačku školu”. I nedjelja u Božićnom selu tijekom cijelog dana donosi razne igraonice, čitanje priča i animacije za djecu”, kažu iz Turističke zajednice grada Velike Gorice.

U nedjelju još možete pogledati ulični interaktivni show za djecu i odrasle Nikoline Maj.


Informacije o zimovanju u Delnicama