Prijava

Vaša prijava

Pomoć Centra za bogatiji blagdanski stol najsiromašnijih Velikogoričana


Kao i dosadašnjih godina, gorički Centar za socijalnu skrb svojim korisnicima pokušava uljepšati nadolazeće blagdane. Ove godine tako su obiteljima bez djece podijelili bonove u vrijednosti 400 kuna za namirnice u trgovinama Spar.

“Naš Grad Velika Gorica brine o socijalno ugroženim i obiteljima s više djece, pa su nam i ove godine pomogli da ovo blagdansko vrijeme uljepšamo i njima i da i oni međusobno u svojoj obitelji podijele radost Božića”, kazala je Irena Prahin, zamjenica ravnateljice Centra za socijalnu skrb Velika Gorica, i dodala kako je bonove danas dobilo 139 samaca.

18.12.2019. Velika Gorica – podjela bonova u povodu Božića korisnicima Centra za socijalnu skrb. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Bonovima korisnici Centra mogu kupiti sve iz ponude trgovine osim duhanskih proizvoda, alkohola te bonova za mobitel.

“Znači mi puno s obzirom da mjesečno imam samo 800 kuna i da sam pred penziju. Ovo mi, koliko se to može, ipak uspije uljepšati blagdane”, kazala je jedna od korisnica goričkog Centra za socijalnu skrb.

Ranije ovog mjeseca, u povodu sv. Nikole, Centar za socijalnu skrb Velika Gorica darivao je i obitelji s djecom. Bonove je tada dobilo 87 obitelji.

18.12.2019. Velika Gorica – podjela bonova u povodu Božića korisnicima Centra za socijalnu skrb. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr