Prijava

Vaša prijava

Mihael Zmajlović: ‘Zoran Milanović sigurno ulazi u drugi krug izbora, a u drugom krugu očekujemo pobjedu’


Vodeći SDP-ovci Zagrebačke županije pozvali su građane Velike Gorice i stanovnike Zagrebačke županije da 22. prosinca izađu na predsjedničke izbore i podrže Zorana Milanovića, njihovog kandidata za predsjednika Republike Hrvatske.

– Ovi izbori su važni jer na njima ne biramo samo ljude, već biramo između dvije različite Hrvatske. S jedne strane Hrvatsku koja je nazadna i tjera nas u mrak ekstremne desnice, s druge strane Hrvatsku koja nudi perspektivu, budućnost i progresivnost – istaknuo je Mihael Zmajlović, predsjednik Županijske organizacije SDP-a Zagrebačke županije.

19.12.2019. Velika Gorica – Pressica SDP-a. Foto: Anes Šuvalić/cityportal.hr

SDP-ovci imaju velika očekivanja od skorašnjih izbora i to ne kriju.

– Zoran Milanović sigurno ulazi u drugi krug izbora, a u drugom krugu očekujemo pobjedu. Mi ta očekivanja gradimo na osnovu onoga što vidimo i atmosferi koja vlada te kako građani reagiraju – dodao je Zmajlović.

19.12.2019. Velika Gorica – Pressica SDP-a. Foto: Anes Šuvalić/cityportal.hr

Član predsjedništva SDP-a Hrvatske Ivo Jelušić istaknuo je kako je Milanović pokazao da je jedini ozbiljni kandidat na hrvatskoj političkoj sceni.

– Uz dužno poštovanje svim ostalim kandidatima pa i onima s ljevice, građani ako žele da Hrvatska počne izgledati normalno, pristojno i uljudno nemaju drugog izbora nego glasati za Zorana Milanovića – izjavio je Jelušić.