Prijava

Vaša prijava

Mostarlić trpa i dalje, Centarlaser.hr – Tehno Concept dominira na Kutiji


Nije počelo dobro za gorički nogomet na Kutiji šibica ove godine. Branitelj naslova od lani, Quattro Leones, za koji su igrali Kristijan Kahlina, Martin Šroler, Kristijan Lovrić i Dario Čanađija, surovom odlukom ždrijeba naletjeli su već u prvom kolu na sjajnog protivnika. I teško su nastradali, završilo je 6-0 i dečki su morali promijeniti planove, mali nogomet su zamijenila putovanja, odmor…

Međutim, gorički nogomet na Kutiji traje i dalje. Uostalom, najbolji strijelac u povijesti ovog turnira, najvećeg malonogometnog u Hrvatskoj, naš je dečko, Igor Mostarlić. Navršio je 36 ove godine, ali i dalje je aktivan. Okupio je ove godine odličnu ekipicu za Kutiju, a u suradnji sa sponzorima momčad je dobila naziv Centarlaser.hr – Tehno Concept. Mostarlić je u turnir ušao sa 101 golom na kontu, a dosad je dodao još tri.

– Jesam, sva tri u jednoj utakmici. Sad sam došao do brojke 104 – javio se Mostarlić.

Tri su pobjede iz njegove momčadi.

– Ušli smo među 16 najboljih, ide zasad sve po planu. U prvom kolu pobijedili su Svetu Nedejlju 4-0, u drugom je bilo 4-1 protiv momčadi Franko i prijatelji, a u trećem je momčad Prijatelja pala s 2-0 – podnio je kratki izvještaj Mostarlić, koji jedno stalno želi istaknuti:

– Veliko hvala našim sponzorima, okupili smo zaista sjajnu momčad. Vodi nas najveći malonogometaš u povijesti, legendarni Nikola Tomičić i vjerujem da možemo napraviti još puno na ovom turniru.

U nedjelju u 15 sati protivnik će biti Tupek Auto.

– Dobri su, primili su samo jedan gol u prve tri utakmice, ali uvjeren sam da smo bolji i da bi to morali proći. Pozivam sve Goričane da nas dođu bodriti – zaključio je Igor Mostarlić.