Prijava

Vaša prijava

Turopoljsko srce zakucalo i drugi put, pobjedu odnio Dobardan


Nakon više tjedana pripremama, nakon velike aukcije dresova, na terenima Panadić sporta u nedjelju je odigran drugi malonogometni turnir u sklopu humanitarnog projekta “Turopoljsko srce”. Skupina entuzijasta i humanitaraca, među kojima su i trener Istre 1961 Ivan Prelec, nogometaš Gorice Matija Dvorneković, član izvršnog odbora Kristijan Japec i mnogi drugi, prošle su godine prikupili značajna sredstva za potrebite, a ove godine to su i ponovili.

– Hvala svima, od onih koji su za Turopoljsko srce uložili trud i dobru volju, pa sve do onih koji su financijski dali podršku kako bi svi zajedno mogli pomoći onima kojima treba više nego nama. Ponosan sam i blagoslovljen što u našoj Velikoj Gorici postoje ljudi koji znaju i pokazuju kako je temelj vrijednosti prije svega biti čovjek, a onda sve ostalo – istaknuo je Japec, na čijem Facebooku se odvijala aukcija dresova.

Potpisani dres Domagoja Vide otvorio je seriju, a slijedili su ga dresovi Ante Budimira, Kristijana Kahline, Matije Dvornekovića, Nikole More, Iyayija Atiemwena, Kristijana Lovrića (koji je na turniru i zaigrao), Andreja Kramarića i Marcela Brozovića, da bi cijela priča bila okončana potpisanim Realovim dresom Luke Modrića, koji je dostigao cijenu od čak 14.000 kuna!

Na samom turniru nastupile su momčadi s imenima 12 velikogoričkih kafića (CB Scotch, Club 100, Caffe Bar Dobardan, VG Sport Caffe, Panadić sport, Oziris bar, Caffe bar Var, Caffe bar USB, Caffe bar Mario & Caffe bar Bobi, Vision Bar, Caffe Bar Barbara i Caffe Bar Kod Rojca), a trofej je odnio DObardan, koji je u finalu nakon izvođenja penala bio bolji od Cluba 100, koji je branio naslov pobjednika.

Odmah uz teren bila je i “škrabica”, prodavale su se majice i drugi suveniri, a cijeli prikupljeni iznos ići će odabranim obiteljima lošijeg imovinskog stanja.

Nakon što se sve zbroji, društvo iz organizacije podnijet će i detaljno izvješće o prikupljenim sredstvima, ali već i sad je jasno da svi skupa za odrađeni posao zaslužuju sve čestitke. Pripreme za treće izdanje Turopoljskog srca, usput rečeno, već su krenule…