Prijava

Vaša prijava

Besplatna video radionica može ti donijeti GoPro akcijsku kameru


Record team Velika Gorica u suradnji s Goričkom alternativnom scenom organizira foto-video radionice snimanja videa. Osim što će polaznici kroz teoriju i praktičan rad naučiti kako biti što bolji videografi, uradci im mogu donijeti i GoPro Hero7 Silver akcijsku kameru.

– Cilj programa je buduće videografe te one koji to žele postati potaknuti na kreativan pristup oblikovanju kulturno ambicioznijih audiovizualnih sadržaja. Dobrodošli su svi koje zanima snimanje i fotografija, bilo to za YouTube video vlogove ili filmsko stvaralaštvo, a minimalni uvjeti su da osoba običnim mobitelom može snimiti video – kažu iz Record team-a.

Radionice se održavaju u Osnovnoj školi Eugena Kumičića u 19,15 sati, a nekoliko je termina. Prva radionica počinje već 13. siječnja. Broj polaznika je ograničen na 40, a zainteresirani se mogu prijaviti putem internetske stranice Record team Velika Gorica. Po završetku radionica organizatori će napraviti projekciju radova polaznika te nagraditi autora pojedinca ili voditelja grupe polaznika za najbolji video rad. Projekt je napravljen zahvaljujući financijskim sredstvima Grada Velike Gorice.