Prijava

Vaša prijava

Jurica Galić je obišao 70 država u 10 godina, a ovo su najzanimljivije situacije u kojima se našao


Dokumentarni fotograf, svjetski putnik i putopisac, bloger, kolumnist, avanturist, youtuber, ljubitelj prirode, urednik dokumentarnog serijala Nomad, utemeljitelj udruge “The Mladichi”, suradnik časopisa Meridijani i National Geographic Jurica Galić Juka za ovo predavanje napravio je presjek zanimljivih situacija i tema sa svojih putovanja i ekspedicija diljem svijeta. U posljednjih 10 godina obišao je oko 70 država.

– Glavni fokus je na ljudima, običajima, misterioznim civilizacijama, te fascinantnoj prirodi, od pustinje Atacama u Čileu do najveće špilje svijeta Son Doong u centralnom Vijetnamu. Neće nedostajati niti zanimljivih destinacija poput napuštenog grada Pripjata u Ukrajini, ‘Ceste smrti’ u Boliviji, Uskršnjeg otoka ili majanskih piramida u džungli – najavili su iz Pučkog otvorenog učilišta gdje će Jurica Galić Juka večeras u 19 sati gostovati.

Autor će na kraju predstaviti svoj dokumentarno-edukativno-zabavni YouTube kanal kao i “Putopisnu foto-monografiju 2014. – 2019.” koju će zainteresirani moći i kupiti.

 


KADETKINJE UDARNIKA IZBORILE ZAVRŠNICU PH