Prijava

Vaša prijava

Kreće potraga za novom najljepšom Hrvaticom


Do sada je čast predstavljati Hrvatsku na najstarijem i najglamuroznijem natjecanju na svijetu, Miss World, imalo 28 djevojaka. Osim ljepote, djevojke su trebale pokazati i karakter te karizmu, ali i običaje i kulturu zemlje iz koje dolaze.

– Iza Izbora za Miss je 28 godina tradicije, iskustva i napretka, 28 djevojaka koje predstavljale Hrvatsku na Miss World. Njihov put nije bio lagan, puno su radile, ulagale i učile, ali i ostvarile. Zajedno sa Direkcijom Miss Hrvatske ostvarile su svoje ciljeve i snove te se upisale u 28 godina tradicije koje ovaj Izbor njeguje i stvara – kažu organizatori.

FOTO: Boris Mataković

Sada je vrijeme da se pronađe novu Miss Hrvatske, koja će naslijediti Katarinu Mamić koja je Lijepu našu predstavljala prošle godine u Londonu.

– Sve djevojke koje žele postati dio lijepe i bajkovite priče, ostaviti svoj trag, pokazati svoje kvalitete, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta gdje nikad nisu bile, ovo je njihova prilika – pozivaju iz Direkcije Miss Hrvatske te pozivaju da se prijave djevojke koje imaju između 16 i pol i 26 godina.

Tko zna, možda se baš u Velikoj Gorici krije nova hrvatska predstavnica na svjetskom natjecanju ljepote.