Prijava

Vaša prijava

Mladi gorički karatisti odradili sjajan posao u Nedelišću


Proteklu subotu mladi gorički karatisti nastupili su u Nedelišću na Grand Prixu Međimurja. U konkurenciji 39 klubova i 414 natjecatelja Karate klub Velika Gorica osvojio je ekipno treće mjesto.

– Nastupili smo s većim brojem natjecatelja mlađih uzrasta kako bi se čim bolje pripremili za prvenstvo Hrvatske koje se održava u travnju. Čak 24-ero mladih nada nastupilo je u 31 kategoriji, a osvojeno je devet zlata, sedam srebra i šest bronci. Naša najuspješnija natjecateljica Ema Filković na najviše postolje penjala se čak dvaput – poručili su iz Kluba.

Zlato su osvojili Mia Čunčić, Vito Hulina , Vita Kučan, Nika Mirosavljević, Mihael Potočki, Katja Braica, Ivan Ivelj, a Emi Filković to je pošlo za rukom čak dvaput. Srebrom su se okitili Petra Dijanežević, Ema Jukić, Luka Tačković, Nikola Huzjak, Lucija Kirinić i Matej Vuković, a uz jedno Katja Braica okitila se i jednim srebrom. Vito Hulina u Veliku Goricu, osim zlata, donio je i broncu, a brončanu medalju osvojili su još i Mara Gusić, Ana Raguž i Ema Novak. Matea Kordić u dvije kategorije osvojila je brončanu medalju.