Prijava

Vaša prijava

Trener Mario Paviša prozvao na Zvrniku


U subotnje poslijepodne prvog dana mjeseca veljače okupila se momčad buševskog Poleta na Zvrniku. Tako su službeno započele pripreme buševske seniorske momčadi za proljetni nastavak prvenstva Jedinstvene županijske lige koja počinje za nešto više od mjesec dana. U jesenskom dijelu natjecanja Polet je završio na 2. mjestu sa osvojena 33 boda, dva manje od vodeće Sutle – Laduča. Želja članova Uprave je da ovako zapaženim rezultatatom nastavi i na proljeće. Trener Mario Paviša kojemu je ovo druga sezona na Zvrniku optimističan je u pogledu toga.
– Prve sezone kad sam došao u Buševec jesen smo završili na 6. mjestu, u konačnici završili kao 4. Ove jeseni smo drugi i normalno da je želja svih nas biti na samom vrhu. U nastavak ne idemo pod pritiskom da tako mora i biti, utakmica po utakmica pa ćemo vidjeti na čemu smo. Smatram da na proljeće možemo nastaviti odličan jesenski kontinuitet utakmica – rekao je uvodno prvi čovjek struke Poleta Mario Paviša.
Na upit o stanju momčadi, odlazak igrača i prinove Mario Paviša je pojasnio.
– Napustila su nas dvojica igrača, Dejanović i Skrbin. Ne možemo računati na Milanovića koji je trenerski pomoćnik Klafuriću na Cipru. Kad realnije pogledamo nabrojeni igrači ionako nisu imali preveliku minutažu jesenas. Od prinova računamo na našeg povratnika Ivana Landeku, iz Kurilovca je došao Bruno Žordić, iz Bune Daniel Brajković, a priključili su nam se naši domaći igrači Ivan Ban, Luka Rožić i Ivica Kvasina. Moguće je još koje novo ime do kraja prijelaznog roka.
Osvrnuo se Mario Paviša o tome kako je planirano pripremno razdoblje.
– Imat ćemo 5-6 aktivnosti tjedno na našem Zvrniku i klupskoj teretani. Dogovorene su pripremne utakmice 8.2. protiv Odre, 13.2. protivnik nam je vukovinski Ban Jelačić, 16.2. susjedni Mraclin i 23.2. četvrtoligaš Gradići. Prva službena utakmica, ujedno i generalka je 1. ožujka Kup NSVG protiv pobjednika utakmice Meštrica-Turopolje. 8. ožujka nas očekuje prvo proljetno kolo na gostovanju u Mičevcu.