Prijava

Vaša prijava

Sesar: Imaju Slavicu i Amerikance, ali mi idemo pokazati da smo bolji


Poraz u Zaboku (82-63) u prošlom kolu nije previše toga promijenio u ritmu u kojem žive i rade košarkaši Gorice. Porazi su sastavni dio ovoga čime se bave, iznenađujuće je jedino možda bilo koliko je ovaj poraz bio uvjerljiv… Zabok, koliko god neugodan bio, nije za 19 koševa bolji od Gorice, no puno će u toj priči reći i podatak kako je domaćin u prvom poluvremenu imao 28 slobodnih bacanja, a gost – samo šest!

– Čestitam svim akterima ove utakmice i… I to je to. Čestitam svim akterima – bilo je sve što je trener Gorice Josip Sesar želio reći nakon tog poraza, što zapravo najbolje govori o tome kako je vidio stanje stvari na parketu.

No dobro, Zabok je sad i definitivno prošlost, Gorica ide dalje. U subotu u 18 sati u velikogoričku Gradsku sportsku dvoranu stiže Adria Oil Škrljevo.

– Ma ne, stvarno nema nikakvih posljedica poraza u Zaboka u psihološkom smislu. U fizičkom da, jer imali smo trojicu ozlijeđenih tijekom tjedna, no to su jedine posljedice tog poraza – kaže Sesar iščekujući novi izazov.

U prvom dijelu sezone Gorica je slavila protiv Škrljeva kao gost, no ovoga puta će posao biti nešto teži.

– U međuvremenu su doveli dvojicu Amerikanaca, a onda i Nika Slavicu, bivšeg igrača Cibone i Cedevite, što znači da su sigurno jači. Međutim, uvjeren sam da mi i dalje imamo više kvalitete, da ćemo to i pokazati na parketu – kazao je Sesar.