Prijava

Vaša prijava

Sportski posjet Lepoglavi


Delegacija Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice u petak 7.veljače 2020.godine posjetila je prijateljsku sportsku zajednicu grada Lepoglave.
U prostoru gradskog Kulturnog centra Zajednica športskih udruga grada Lepoglave proglasila je najbolje u športu u 2019.godini, a velikogoričku delegaciju sačinjavali su Goran Kovačić, predsjednik, Darko Blažinčić, dopredsjednik i tehnički direktor HNK Gorica, Davor Štuban, glavni tajnik, te članovi Etičkog odbora Ranko Dobrić i Jadranko Perlić.


Uvodno su goste i nazočne pozdravili glavni tajnik Damir Kužir i predsjednik Tonko Županić. U samom izboru već po tradiciji 2019.godina protekla je u dominaciji ženskog lepoglavskog nogometa i muškog kuglanja, koji i predstavljaju okosnicu kvalitetnog lepoglavskog sporta. Nagrađeni su i zaslužni pojedinci i kolektivi, mlade nade, te predstavnici škola i ustanova koje u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga grada Lepoglave već godinama provode niz sportskih aktivnosti na vrlo visokoj provedbenoj razini.

Izvor : ZŠU GVG , Foto: Vitomir Štuban


Uključite se u projekt "Tjedan odmora vrijedan"