Prijava

Vaša prijava

Ovdje igrač, tamo trener: Pola sata za Jelačić, pa brzo u Maksimir na Dinamo!


Na igralištu u Vukovini pripremnu utakmicu odigrali su lider 1. ŽNL istok Jelačić i petoligaš Lomnica. Pred 50 gledatelja sudio je Kelihar iz Velike Gorice. Trener Jelačića Stiven Žitnik autor je izvještaja.

– Jelačić je slavio 2-0, a strijelci su bili Mršić u 75. i Rus u 89. minuti. Igrali smo u sastavu Sakač, Prizmić, Saša Sabljak, Cvek-Šekuljica, Jambrečina, Nikić, Štulić, Matejčić, Miletić, Rus, Mršić, a još su igrali i Relota, Godinić, Ivanjko, Smok te Jergovski. Sabljak je igrao do 30. minute, a onda kao pomoćni trener Gorice morao juriti u Maksimir, na prvenstveni dvoboj s Dinamom – kazao nam je Žitnik.

Foto: Mato Paviša

Trener vodeće momčadi 1. ŽNL zadovoljan je viđenim na vukovinskom travnjaku.

– Bila nam je to prva pripremna utakmica, igralo se je po vjetrovitom vremenu, obostrano poletno, borbeno i rastrčano te je utakmica izgledala kao prvenstvena. Protiv jače rangiranog suparnika pružili smo dobru igru, veći dio utakmice imali smo inicijativu i to okrunili s dva lijepa pogotka Mršića i Rusa. Nastavljamo u istom ritmu treninga, kao i test utakmica. Sljedeća je u četvrtak u 19 sati na našem igralištu, protiv također jače rangiranog Poleta iz Buševca – dodao je iskusni strateg Žitnik.

Polet je također odigrao svoju prvu kontrolnu utakmicu kontra četvrtoligaša Odre trenera Zorana Tomčića i remizirao 1-1.