Prijava

Vaša prijava

Pedišić voditelj škole, Jančetić u ‘talent programu’


Stiže proljeće a time se i zahuktavaju aktivnosti u Jelačiću iz Vukovine na svim razinama. Pisali smo da je novi voditelj škole nogometa poznato nogometno ime na ovim prostorima Tomislav Pedišić, ranije plemeniti igrač tehničar i španer. Pedišić se odmah ozbiljno prihvatio posla i otkriva novosti.

– Uvodno, pozivam sve zainteresirane mlade igrače i njihove roditelje da pristupe našoj školi nogometa, koja se po mnogo toga razlikuje od drugih na ovim prostorima. U školi nogometa kao školovani treneri još rade Sergio Andrišević (stariji pioniri), Mateo Nikić (mlađi pioniri), Dominik Mršić (limači) te Ivan Smok i Antoni Prizmić (prstići i nogometni vrtić) – kazao je Pedišić.

– Od zimus pridružio nam se i donedavni igrač HNK Gorice Hrvoje Jančetić koji će biti trener za naš takozvani “talent program”. U dogovoru s pojedinim trenerima radit će individualno na usavršavanju pojedinaca. To nam je posebno drago i hvala Hrvoju što je prepoznao našu ambicioznost i projekt a sigurni smo da će nam biti značajno pojačanje u radu kluba! – ističe Pedišić i dodaje:”Osim talent programa, u suradnji s gimnastičkim klubom Velika Gorica i našim vukovinskim “zetom” Zvonimirom Jerbićem, svaki četvrtak mladim igračima pružamo i kondicijski trening u koji će se uključivati i jedna poznata nogometna akademija! Iz svega navedenoga, vidljivo je da smo u nekim stvarima zaista jedinstveni na području grada Velike Gorice pa i šire te da vodimo brigu o našim najmlađima!”

– Spomenimo još da 29.veljače odlazimo na gostovanje drugoligašu Orijentu u Rijeku gdje planiramo odigrati s vršnjacima iz Orijentove škole nogometa. Tom prigodom gosti smo na prvenstvenoj utakmici njihovih seniora u 2. HNL – otkrio je Tomislav Pedišić.