Prijava

Vaša prijava

FOTO Vatrogasac s igračem manje do uvjerljive pobjede


08.03.2020. Kobilić. Prva županijska nogometna liga, skupina Istok – 16.kolo: Vatrogasac – Dubrava. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Vatrogasac je ozbiljno i poletno krenuo u prvi susret proljetne sezone i već je u 6. minuti došao u vodstvo pogotkom Damira Matkovića, koji je ubačaj s desne strane spretno usmjerio u nebranjeni dio vrata. Gosti iz Dubrave (Vrbovečke) uzvratili su otvorenom igrom tražeći prigodu za izjednačenje i to im je uspjelo u 29. minuti kada je Milan Suša iskoristio neopreznost obrane i zatresao mrežu Matije Caputa.

08.03.2020. Kobilić. Prva županijska nogometna liga, skupina Istok – 16.kolo: Vatrogasac – Dubrava. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Samo pet minuta kasnije domaći su ponovo u prednosti zaslugom Ivana Matanovića, koji je solo akciju okončao udarcem u bliži kut i lopta je uz vratnicu skliznula u mrežu za 2:1. Ubrzo je uslijedio još jedan hladan tuš za momčad gostiju kada je Antonio Ivkić pogodio mrežu za 3:1. Do odlaska na odmor bilo je još uzbuđenja, a jedno od njih je i isključenje Krešimira Barišića zbog ”udaranja laktom suparničkog igrača u vrat u trajanju igre” (tako je napisano u službenom Zapisniku o utakmici).

08.03.2020. Kobilić. Prva županijska nogometna liga, skupina Istok – 16.kolo: Vatrogasac – Dubrava. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nastavak susreta bio je mirniji, najzanimljivije bilo je završnici kada je Matanović kao na tanjuru poslužio u 86. minuti Marka Novaka, koji iz blizine pogađa pod gredu za 4:1. Matanović je u 89. propustio realizirati kazneni udarac, dosuđen zbog igranja rukom, prizemno plasirani udarac  vratar Saša Jantoljak je u padu zaustavio, odbijena lopta završila je u korneru.

Galerija fotografija

Prva županijska nogometna liga – skupina Istok, 16. kolo

NK VATROGASAC – NK DUBRAVA 4:1 (3:1)

Kobilić. Igralište Vatrogasca. Gledatelja 70. Nedjelja, 08.03.2020., 15 sati. Sudac: Mihael Milin. Pomoćnici: Antonio Vukadin i Kristijan Galović (svi Dugo Selo). Delegat: Ivan Šicko (Jastrebarsko). Strijelci: 1:0 – Matković (6), 1:1 – Suša (29), 2:1 – Matanović (34), 3:1 – Ivkić (36), 4:1 – Novak (86).

VATROGASAC: Caput, Čumpek, Barišić, Kontić (cap.) (od 87. Ćosić), Matanović, Ivkić (od 82. Novak), Vodelšek, Vuksan, Paradžik, Matković (od 58. Sambol), Grilec (od 68. Šegota). Trener: Goran Smolčić.

DUBRAVA: Jantoljak, Grbavac, Leboš (cap.), Bradić, Fulir, Grgić (od 67. Horvat), Suša, Brkljačić, Krivan, Štefanac, Ronjak. Trener: Zdenko Dimović.

Crveni karton: Krešimir Barišić (42. min. – udaranje laktom suparničkog igrača u vrat u trajanju igre).


Državno natjecanje iz košarke