Prijava

Vaša prijava

Centar za socijalnu skrb i Općinski sud uveli mjere zaštite zbog koronavirusa

[]

Zbog sprečavanja širenja koronavirusa, mjere zaštite uveo je i gorički Centar za socijalnu skrb. Narednih dana primat će samo one ljude koji imaju žurne i neodgodive razloge dolaska, i to samo u vremenu od 9 do 10 sati. Ostale upućuju neka se jave telefonom ili na e-mail.

– Prilikom dolaska u Centar za socijalnu skrb izbjegavati uobičajeno neverbalno komuniciranje koje uključuje rukovanje te izbjegavati bliži socijalni kontakt. Ukoliko imate respiratornu bolest i/ili povišenu temperaturu ne dopušta se ulaz u prostorije Centra – napomenuli su iz Centra za socijalnu skrb.

Posebne mjere zaštite na snazi su i na goričkom Općinskom sudu. Do 1. travnja odgodili su sve rasprave i ročišta, kao i prijem stranaka. Podnesci će se zaprimati putem pošte i e-maila, a zahtjevi za izdavanje dokumenata koje izdaje ovaj sud predaju se na porti suda na označenom mjestu i prema pisanoj uputi na mjestu predaje. Do daljnjega, u zgradu će radi predavanja zahtjeva moći istodobno ući samo svije osobe, a sude će postupati samo u hitnim postupcima. Također, pozivaju ljude da koriste platforme e-komunikacija, e-građani, e-predmet te prate informacije o radu suda na web stranicama suda i u sredstvima javnog priopćavanja.