Prijava

Vaša prijava

Mjere zaštite od širenja koronavirusa uvele i općine Kravarsko, Pokupsko i Orle

[]

Općine Kravarsko, Pokupsko i Orle uvele su mjere zaštite od širenja koronavirusa. Komunikacija putem telefona i e-pošte do daljnjeg će zamijeniti rad sa strankama u prostorima jedinica lokalne samouprave.

S djelatnicima Općine Kravarsko možete komunicirati radnim danom od 7,30 do 15,30 sati putem telefona 01/6237 022 ili e-pošte opcina@kravarsko.hr.

Općinu Pokupsko možete kontaktirati na broj 01/6266 113 ili putem e-pošte nacelnik@pokupsko.hr radnim danom od 8 do 16 sati.

Uredovno vrijeme Općine Orle je od 7 do 15 sati, dobiti ih možete na broj 01/6239-096 ili putem e-pošte info@opcina-orle.hr.

Mjere zaštite uvedene su i u drugim sferama života. Tako su iz ambulante u Kravarskom zamolili pacijente da dolaze isključivo u hitnim situacijama, zbog zabrane okupljanja u većem broju i prevencije mogućeg širenja virusa.

U Knjižnici Pokupsko moguća je posudba i povrat knjiga, a svako drugo zadržavanje i aktivnosti se do daljnjega odgađaju.

Zbog novonastale situacije od ponedjeljka na snazi je privremeni vozni red koji će biti u primjeni sve do prestanka izvanrednih okolnosti.

370 Velika Gorica – Suša
371 Velika Gorica – Hotnja
372 Velika Gorica – Pokupsko


OBAVIJEST O RADU UREDA LAG-A