Prijava

Vaša prijava

Lopte miruju, u Dinamo Hidrelu ipak su aktivni

[]

U Turopolju amatersko nogometno loptanje miruje jer su ukinuti i treninzi. Stoga nas je u ponedjeljak pod rasvjetom i jučer (utorak) iznenadio velik valjak na igralištu u Novom Čiču, koje se nalazi odmah na suprotnoj strani ceste doma dopisnika City portala. Za upravljačem ispred zapadnih tribina sam kao duh jedan od čelnika županijskog prvoligaša Dinama Hidrela Goran Cesarec, suprug predsjednice Ivane Cesarec.

– Zbog preuređenja prostorija u našem nogometnom domu, nismo stigli savršeno pripremiti travnjak za utakmicu prvog proljetnog kola kontra Milka Trnine koju smo dobili 2:1. Sad koristimo prekrasno vrijeme i još uvijek relativno mekan teren za valjanje. Doro izgleda, zar ne -kazao nam je vrijedni Goran i pokazao prekrasno preuređene prostorije kluba, od tuševa, svlačionica, soba za suce, pisanje zapisnika, sanitarnog čvora do velike univerzalne sale.

Foto: Mato Paviša

Ostalo nam je pojasnila predsjednica Ivana putem maila.

-Dosta toga se događalo u Klubu zadnjih mjeseci. I to samo dobrog. Lijepa vijest je da su se vratili naši domaći seniorski igrači Filip Đuksi, Ivan Balenović i Martin Žugaj iz Turopoljca. Iz istog kluba pojačao nas je i iskusni golman Mario Zagorac (ujedno i trener svih vratara u klubu) a povratnik je i naš Marko Šantek nakon odrađenih privatnih obaveza. Ostali igrači Blažević, Čurla, Hozjan, Hrkovac, Jakovljević, Jurišić, Hladni, Kuzmić, Milković, Panić, Pudić, Slivak, Sudar, Šimić, Španiček, Topalović, Vukadin i Zorić su uglavnom domaći dečki ponikli u Hidrelu kao i trener Mario Kajinić. Tijekom zime, čelnici grada Velika Gorica zaslužni su za radove u prostorijama Kluba. Prizemlje je gotovo cijelo uređeno. Ostale su još dvije prostorije koje će biti najvjerojatnije sređene tijekom godine. Sva stara i uništena vrata su zamijenjena PVC stolarijom, jedna veća prostorija je popločena a saniran je i uništeni zid. U pripremi je i obnavljanje rasvjete na glavnom terenu. Zahvaljujem se gradonačelniku Draženu Barišiću i zamjenicima Krešimiru Ačkaru i Ervinu Kolarcu te gospodinu Bačurinu -otkrila je Ivana Cesarec, predsjednica Dinama Hidrela.

Foto: Mato Paviša