Prijava

Vaša prijava

Humane zvijezde vs Grad Velika Gorica


Velika Gorica idućeg će tjedna biti u znaku humanitarnosti! U četvrtak, 10. travnja na Gradskom stadionu odigrat će se humanitarna utakmica između Humanih zvijezda Hrvatske i Grada Velike Gorice. Sav prikupljen prihod je namijenjen za opremanje velikogoričkog Centra za odgoj i obrazovanje i Odgojnog zavoda Turopolje.

Gradonačelnik Dražen Barišić najavio je kako će to biti prava i žestoka utakmica, a da će Goričani biti dobri domaćini. Tajnik udruge Humane zvijezde Dejan Pap najavio je dolazak Gorana Vlaovića, Alena Peternaca, Silvia Marića, Krune Jurčića, a za humani cilj će nogomet zaigrati i predsjednik Ivo Josipović.

Ravnateljica Odgojnog zavoda Turopolje Sanja Habijanec navodi da će dobiveni prihod utrošiti na poboljšanje uvjeta života maloljetnika, s naglaskom na slobodne aktivnosti. Zvonko Katalinić, ravnatelj Centra izrazio je želju za obnovom derutnog igrališta.

Centralna utakmica se igra u četvrtak u 17 sati na gradskom stadionu, a prije nje će od 15 sati revijalne utakmice igrati mali gorički nogometaši.

Donacijske kupone po simboličnih 10 kuna možete kupiti u prostorijama HNK Gorica, na City radiju, caffe barovima Loby, Kod Rojca, Schotch i pizzeriji Kaktus, a dijelit će se i na nedjeljnoj manifestaciji ”Aktivni u proljeće” i Danima dječjih vrtića Velika Gorica. Za tu manifestaciju HNK Gorica je otvorio i poseban žiro-račun za donacije, više na: http://www.hnk-gorica.hr/hnk2013/sadrzaj/vijesti/blicinfo/humane-zvijezde-za-djecu-velike-gorice