Prijava

Vaša prijava

Nogomet i odbojka na pijesku moraju pričekati, koronavirus odgodio Humanitarku

[]

Sva sportska događanja planirana ovog proljeća odgođena su, a upravo je takva vijest stigla i od Goričana koji organiziraju Humanitarku. Trebala se igrati 30. svibnja, no kako je situacija s pandemijom koronavirusa i dalje neizvjesna, odlučili su već sada odgoditi zakazani termin.

– Nažalost, kako i sami vidimo pošast zvana COVID-19 zaustavila je sva društvena događanja u svijetu, pa tako i našu zajedničku Humanitarku. U trenutku kada je zdravlje i samodisciplina ispred svega, moramo i službeno odgoditi ovogodišnje druženje. Nadamo se svi, da će do kraja kolovoza ova pandemija biti samo neka ružna prošlost, a zdravstvene prilike dozvoliti druženja i okupljanja na kakva smo navikli u ovih proteklih šest godina. Do tada, čuvajte svoje zdravlje, zdravlje svojih najbližih kao i svih ostalih, a za druženje, vrhunski nogač i odbojku na pijesku možemo pričekati još malo – objasnili su i dodali kako je novi termin 29. kolovoza.

No, bez obzira što su odgodili Humanitarku, Goričani su i dalje aktivni u pomaganju. Tako su se uključili u inicijativu građana “Želim pomoći” putem koje će onima, koji iz nekog razloga ne mogu napustiti kuću, dostavljati potrepštine iz trgovine ili ljekarne.


OBAVIJEST