Prijava

Vaša prijava

Sustav socijalne skrbi prilagodio se novonastalim uvjetima rada

[]

Centar za socijalnu skrb Velika Gorica prilagodio je svoj rad uvjetima borbe protiv širenja epidemije koronavirusa. Rad sa strankama u uredu sveden je na minimum. Centar je svaki radni dan otvoren od 7,30 do 15 sati za korisnike koji imaju probleme koji se moraju žurno i neodgodivo riješiti, a sve druge stvari korisnici mogu riješiti putem telefona 01 6222 666, 01 6222 216 i 01 6235 981 te službenim mailom css-velikagorica@socskrb.hr.

– Svi zahtjevi i obrasci nalaze se na službenoj web stranici našeg Centra, a nakon što ih popunite možete nam ih poslati e-poštom ili faksom. Samo u iznimnim situacijama bit će dozvoljeno da se donose u Centar osobno. U Centru su organizirani i krizni timovi, koji su prema potrebi spremni izaći na teren uz asistenciju policije i hitne pomoći te riješiti kriznu situaciju na terenu – rekla je ravnateljica Vesna Grospić.

Sva novčana prava korisnicima se redovito isplaćuju na njihove račune. Socijalne usluge poput smještaja, psiho-socijalne podrške i mnoge druge sada se provode u skladu s trenutnim mogućnostima, dodala je Grospić.

– Mjere obiteljsko-pravne zaštite, kao i obitelji u riziku su pod neposrednim i svakodnevnim nadzorom naših stručnih djelatnika – istaknula je ravnateljica.