Prijava

Vaša prijava

U kućnom laboratoriju uzgajao marihuanu

[]

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom zbog sumnje da je uzgajao i preprodavao drogu. Tijekom jučerašnje pretrage kuće na području Velikoj Gorici pronađen je improvizirani laboratorij sa 113 komada stabljika marihuane, 1,5 grama marihuane,  20 grama hašiša, 3,2 grama heroina, 100,9 grama amfetamina, digitalna vaga za precizno mjerenje mase s tragovima droge i novac.

– Osumnjičeni je protivno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina, heroina i smole konoplje tipa droga (hašiš), koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Velike Gorice. U cilju proizvodnje i preprodaje konoplje tipa droga (marihuana), uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti te uređaja za ventilaciju stvorio je uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio konoplju tipa droga (marihuana) te je drogu heroin, amfetamin, smolu konoplje tipa droga (hašiš) i konoplju tipa droga (marihuana) preprodavao – izvjestili su danas iz PUZ-a.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 42-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.