Prijava

Vaša prijava

FOTO HNK Gorica – svi testovi na koronavirus negativni

[]

19.05.2020. Velika Gorica. HNK Gorica – svi testovi na koronavirus negativni. Mindaugas Nikoličius i Valdas Dambrauskas. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prvo što nam je danas Mindaugas Nikoličius, direktor HNK Gorica, nakon pozdrava i prije početka treninga rekao, glasilo je: svi jučerašnji testovi na koronavirus su negativni! Razumljivo je bilo njegovo zadovoljstvo da su svi, 35 osoba (kompletan igrački kadar, stručni stožer, fizioterapeuti i on sam), zdravi i da se mogu s još više elana pripremati za nastavak prvenstva.

19.05.2020. Velika Gorica. HNK Gorica – svi testovi na koronavirus negativni. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Uvodni dio treninga (početak u 10 sati) odradio je, kao i uvijek, kondicijski trener Krešimir Šoš, a nakon njega trener Valdas Dambrauskas uz asistenciju pomoćnog trenera Saše Sabljaka spremio je igračima svojevrsnu poslasticu: praktično je simulirana situacija prigodom izvođenja udaraca iz kuta (s obje strane izvođač je bio Hamad), jedna kompletna momčad je pokušavala realizirati ubačaje, a druga se pokušala obraniti i krenuti u siloviti kontranapad (ova druga je bila uspješnija, naravno, Nindžina ekipa).

19.05.2020. Velika Gorica. HNK Gorica – svi testovi na koronavirus negativni. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Gorica sutra u Rijeci igra u 16:30 sati test utakmicu, suparnik joj je momčad Istre 1961.

Galerija fotografija