Prijava

Vaša prijava

Golubickas izašao iz bolnice pa potpisao ugovor: ‘Što te ne ubije, ojača te!’

[]

Samo sat, dva nakon što su mu liječnici potpisali otpusno pismo i pustili ga kući iz bolnice, Paulius Golubickas došao je na Gradski stadion i stavio potpis na četverogodišnji ugovor s HNK Goricom! Posljedice operacije čeljusti, koja je puknula na dva mjesta, i dalje su itekako vidljive, riječi su teško izlazile iz Pauliusovih usta, ali sreću i zadovoljstvo nije mogao sakriti.

– Presretan sam što sam potpisao ugovor, zahvalan sam ljudima iz kluba na prilici i povjerenju. Jedva čekam da se oporavim od ozljede, da ostavim sve ovo iza sebe i nastavim pomagati Gorici u ostvarenju ciljeva – rekao je Golubickas.

U Goricu je litavski reprezentativac došao ove zime na posudbu iz Dainave, čiji je član bio od ljeta 2018. godine. U ugovoru je postojala opcija o otkupu, koja je sad i aktivirana. Bez obzira na neugodnu ozljedu, zbog koje će Golubickas pauzirati oko šest tjedana.

– Mi smo klub s jasnim sustavom vrijednosti, želimo uvijek stajati iza naših igrača, pogotovo u ključnim, teškim trenucima poput ovoga. Ovakve se stvari događaju u životu, ali to nije promijenilo činjenicu da je Paulius tijekom ovih nekoliko mjeseci dokazao da nam je izuzetno važan. Apsolutno vjerujemo u njegove sposobnosti i mogućnosti. Ozljeda koja mu se dogodila ostavila je gorak okus, ali ona ništa bitno nije promijenila. Imamo velike planove s njim i zato smo odlučili aktivirati otkupnu klauzulu. Sretni smo što ostaje s nama, što će i dalje biti dio naše obitelji i vjerujemo da će kod njega vrijediti ona ‘što te ne ubije, to te ojača’ – istaknuo je sportski direktor Gorice Mindaugas Nikoličius.

Paulius će već u srijedu otputovati za Litvu, u domovini će provesti sljedeća tri tjedna, a nakon toga će se vratiti u Veliku Goricu i polako uključivati u trenažni proces.


RASPORED OBRANE ZAVRŠNIH RADOVA

Od utorka poskupljuje benzin, a cijena dizela pada