Prijava

Vaša prijava

Iz Euroherca i Adriatica stiže bajka na četiri kotača!

[]

Dvadeset sretnih dobitnika preuzelo je u Zagrebu po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici Agram banke, dok su dva najsretnija osiguranika sjela za upravljače najnovijih VW Golfova. Marija Šarić iz Hrvatske Kostajnice, dugogodišnja osiguranica u Eurohercu, jučer je sjela u svoj novi Golf, a kada su je nazvali da je obavijeste da je baš ona izvučena u nagradnoj igri, mislila je da je to nečija neslana šala. – Tko me to zeza? Pokušala sam shvatiti tko se sa mnom od mojih poznatih šali! Evo, drago mi je da postoje ovakve nagradne igre i da nije sve namješteno. – kazala je Marija, kojoj je ključeve automobila uručila Božica Zlovolić, direktorica Podružnice Euroherc osiguranja u Sisku. – U Eurohercu nam je iznimno važan partnerski odnos s osiguranicima, a upravo ovom nagradnom igrom željeli smo svim postojećim osiguranicima zahvaliti na vjernosti, a buduće pozvati da Euroherc biraju za svoga osigurateljnog partnera. Tako smo danas, na zadnjoj dodjeli nagrada prvog kola, dodijelili 10 potrošačkih kartica Agram banke i vozilo Golf 8, koje je otišlo u ruke sretnoj dobitnici Mariji Šarić iz Hrvatske Kostajnice, našoj dugogodišnjoj osiguranici. Do kraja godine čekaju nas još dva regionalna kola, a osiguranicima koji u ovom kolu nisu imali sreće poručujem da ih čeka veliko finalno izvlačenje u kojem mogu osvojiti glavnu nagradu VW Touareg te niz dodatnih, bogatih nagrada! Vidimo se ponovno u rujnu u Zagrebu na izvlačenju 2. kola velike nagradne igre „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“.Sretno svima i hvala vam što birate Euroherc osiguranje za svog partnera u sigurnosti. – istaknula je Božica Zlovolić. Velike nagradne igre Euroherca i Adriatica odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđen nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Ovaj prvi krug nagradne igre sretan je bio i za osiguranika u Adriatic osiguranju, Antonija Falicu iz okolice Jastrebarskog koji također nije mogao vjerovati da ga zovu jer je osvojio – automobil. – Zvao me je direktor podružnice Adriatic osiguranja, i kako me je probudio, nisam uopće mogao doći k sebi da je to zaista istina, da sam osvojio Golfa! Ali, to je odlično i evo prepustit ću vožnju u novom Golfu svojoj supruzi. – rekao je Falica.

Marija Šarić iz Hrvatske Kostajnice i Antonio Falica iz okolice Jastrebarskog preuzeli su ključeve svojih automobila

Direktor Podružnice Adriatic osiguranja u Zagrebu Boris Erkapić istaknuo je kako Adriatic osiguranje uvijek misli na svoje osiguranike. – Uz kvalitetne police osiguranja za svoje osiguranike ove godine smo pripremili veliku nagradnu igru s iznimnim fondom nagrada. Svojim osiguranicima na taj način želimo zahvaliti na vjernosti i na tome što su nam povjerili brigu o svojoj sigurnosti. Čestitam našim osiguranicima, sretnim dobitnicima ovih novčanih nagrada i dobitniku ovog prelijepog novog Golfa 8, Antoniju Falici iz Ivančića. Nagradne igre idu dalje, očekuju nas još dva regionalna izvlačenja, te finalno izvlačenje u siječnju sljedeće godine, kada će se najsretniji osiguranik Adriatica odvesti u novom VW Touaregu, a uz to smo pripremili i niz drugih bogatih nagrada. Do tada sretno, i ne zaboravite, vaša polica u Adriaticu vrijedi više! – naglasio je.

Marija Šarić, Božica Zlovolić, Boris Erkapić i Antonio Falica 

A više vrijedi i sama nagrada. Naime, automobili u nagradnoj igri svojim novim vlasnicima stižu s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Kako biste i vi sudjelovali u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj, trebate ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno odnosno teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu, do 31. prosinca 2020. godine. Izvlačenja drugog, odnosno trećeg kola očekuju nas već u rujnu i u siječnju 2021. godine, ponovno u Osijeku, Varaždinu, Rijeci, Splitu i Zagrebu, kada ćemo doznati kome je otišlo još 20 Golfova 8 i 200 potrošačkih kartica Agram Banke. Veliko finalno izvlačenje bit će 22. siječnja iduće godine u Zagrebu, u kojem će dvoje sretnih dobitnika, osiguranika Euroherca i Adriatica, osvojiti i odvesti se u dva bogato opremljena VW Touarega, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Tada ćemo saznati i imena dobitnika novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnike ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori. Osiguranici Eurohec i Adriatic osiguranja su pravi sretnici jer njihova polica osiguranja zaista vrijedi više!