Prijava

Vaša prijava

Noći borilačkih sportova ove godine ipak neće biti

[]

Noć borilačkih sportova, koja se trebala održati ovoga petka na Trgu Stjepana Radića, svoje osmo izdanje morat će pričekati do boljih vremena. Razlog otkazivanja je situacija oko koronavirusa. Naime, Velika Gorica je do danas mjesec dana bila bez ijednog aktivnog slučaja koronavirusa, a kako je teniski turnir u Zadru aktualizirao nepoznanice oko ove bolesti, organizatori su odlučili da u takvoj atmosferi ne žele raditi događaj koji okuplja velik broj gledatelja.

– Uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju, a budući da je zdravlje i sigurnost ljudi na prvom mjestu, predviđenu manifestaciju koja se trebala održati odgodit ćemo za neko drugo vrijeme. Ostanite odgovorni, pridržavajte se svih uputa kako bismo širenje zaraze sveli na minimum. Do nekog novog susreta – objavili su organizatori.

Borilački sportovi, kao kontaktni sportovi, posebno su „stradali“ uslijed ove krize zbog odgode natjecanja te se nakon smirivanja epidemije činilo da će konačno doći na svoje i ponovno stati pod svjetla reflektora u Noći borilačkih sportova. Ipak, dok se ne steknu svi uvjeti za bezbrižan nastavak natjecanja, borilački sportovi će još morati pričekati.