Prijava

Vaša prijava

Nogometaši buševskog Poleta krenuli u pripremno razdoblje

[]

U ponedjeljak 20. srpnja, na buševskom Zvrniku pod vodstvom trenera Marija Paviše seniori Poleta službeno su započeli pripremno razdoblje za sezonu koja je pred vratima. U prošlosezonskom prvenstvu koje je završeno samo nakon 16. kola zbog pandemije korona virusa,  buševski nogometaši zauzeli su visoku drugu poziciju pa trener Paviša naglašava:
– Ponosni smo u klubu što nam je kvalitetna momčad iz prethodne sezone ostala na okupu, nitko nas nije napustio. Ta činjenica govori o jednoj konstanti i stabilnosti ne samo u igračkom veći u svim segmentima kluba. Vjerujem da će nas i nadalje krasiti takav način druženja. Naravno svima nama u klubu je najvažnije da “dan po dan” odradimo zacrtano i ono što je najvažnije da ostanemo zdravi i odgovorni. U klub su pristupili Leonardo Janječić i Ivan Klafurić, oba iz Kurilovca. Nakon određene stanke priključio nam se naš domaći igrač David Bobesić.


Pojasnio je trener Paviša plan pripremnog razdoblja:
– Imat ćemo 5-6 aktivnosti na tjedan koje budemo odradili na našem Zvrniku, a po potrebi i u našoj klupskoj teretani. U planu prije prvenstva planiramo odigrati pripremne utakmice protiv Vatrogasca iz Kobilića, Peščenice, zagrebačke Odre i Kupe iz Pokupskog. Prvu službena utakmica nas očekuje u Kupu NSVG tjedan dana prije prvenstva koje počinje 22./23. kolovoza, protivnik nam je vukovinski Ban Jelačić. Rival za 1. kolo još nam je nepoznat jer Plenum lige je 24. srpnja.
Prema popisu dostavljenom od trenera Marija Paviše na Zvrniku uz već navedene igrače računaju na ovaj igrački kadar: Bradić, Bačan, Zagorec, Sučić, Tičarić, Matija i Daniel Brajković, Jušić, Kovačević, Klasnić, Kvasina, Landeka, Matušin, Pejak, Robić, Rožić, F. Sovina, Šestak, Žordić, Mikulić i Ban.