Prijava

Vaša prijava

FOTO Mraclin pobijedio Turopoljac za prolazak u polufinale

[]

09.08.2020. Kuče. Kup Grada Velike Gorice, 1/4 finale: NK Turopoljac – NK Mraclin. NK Mraclin. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Mraclin je boljom igrom u prvom poluvremenu, pogotovo u prvih 30 minuta, ostvario prednost od dva pogotka, pokazalo se na kraju dovoljnim za plasman u polufinale Kupa Grada Velike Gorice. Gosti su se od početka postavili kao momčad koja vjeruje da je bolja od domaćina, akcije su bile povezane, bili su jači u duel igri i osjetno brži.

09.08.2020. Kuče. Kup Grada Velike Gorice, 1/4 finale: NK Turopoljac – NK Mraclin. NK Turopoljac. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Dva pogotka bili su rezultat dominacije na travnjaku, prvi je u 24. minuti djelo Milatovića koji je iskosa s desne strane pogodio suprotni kut i Kovačić je bio nemoćan. Samo dvije minute kasnije odlična akcija, lopta u dubinu do Augustića, koji u trku prolazi suparnika i malo iskosa s desne strane pogađa donji kut za prednost od dva pogotka. Turopoljac je rijetko dolazio u blizinu vratara Dražića, ali je iz jednog kontranapada smanjio prednost gostujuće momčadi. Mlinarić je na desnoj strani u 36. minuti uposlio Martinića, koji je u trku izdržao nasrtaj braniča i prizemnom loptom pogodio bliži kut, parada Dražića bila je efektna, ali bez učinka – 1:2.

09.08.2020. Kuče. Kup Grada Velike Gorice, 1/4 finale: NK Turopoljac – NK Mraclin. Foto: David Jolić/cityportal.hr

U drugom poluvremenu Mraclin je igrao opuštenije i stekao se dojam da samo kontroliraju igru i rezultat. Domaći su posve uspostavili ravnotežu i u završnici su imali dvije vrlo izgledne prigode za poravnanje rezultata. Oba puta Dražić je odlično intervenirao i sačuvao minimalnu pobjedu.

Galerija fotografija

Kup Grada Velike Gorice 2020. – 1/4 finale

NK Turopoljac – NK Mraclin 1:2 (1:2)

Kuče. Igralište Turopoljca. Gledatelja 150. Nedjelja, 09.08.2020., 18 sati. Sudac: Nikola Meić (Donje Podotočje). Pomoćnici: Josip Vitez (Kobilić) i Dario Aščić (Velika Gorica). Delegat: Darko Stanilović (Velika Gorica). Strijelci: 0:1 – Milatović (24), 0:2 – Augustić (26), 1:2 – Martinić (36).

TUROPOLJAC: Kovačić, Halilić, Fabijančić (cap., od 46. Đuračić), Paradžik, Perić (od 85. Iličić), Martinić, Dejanović (od 72. Cavrić), Begić, Anđelić, Mlinarić, Sesar. Trener: Vlado Horvat.

MRACLIN: Dražić, Petravić (od 77. M. Kos), Desput, Domitrović, Skrbin, Vidović (od 82. Jurić), Onić (od 75. Ivančić), Milatović (od 84. Golubić), Šikić, I. Kos (cap.), Augustić (od 87. Bartolić). Trener: Marko Pancirov.


Prvenstvo Hrvatske 2020.