Prijava

Vaša prijava

Gimnastički klub VG Limači starta idućeg mjeseca

[]

Nova sezona 2020./2021. Gimnastičkog kluba VG Limači starta početkom idućeg mjeseca, paralelno s početkom nove školske godine, s programima za djecu predškolske i školske dobi. Iz kluba je stigla obavijest od predsjednika Ivana Kelave, da će programi biti održavani uz poštivanje mjera propisanim od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

21.08.2020. Velika Gorica. Gimnastički klub VG Limači kreće s programima početkom idućeg mjeseca. Foto: GK VG Limači

Roditelji na izboru imaju programe za tri uzrasne kategorije: 1. Sportski vrtić (3 do 5 godina), 2. škola sportova (5 do 7 godina) i 3. sportska gimnastika + škola sportova (7 do 13 godina). Sve aktivnosti klub provodi u sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića kao i u prethodnih deset godina. S djecom rade profesori i profesorice kineziologije na bazi Univerzalnog sportskog programa.

Noviteti za novu sezonu su nova sportska oprema, sprave, rekviziti i pomoćna tehnička sredstva. Svaki novi član na početku ima probni trening u svrhu adaptacije djeteta na grupu, djecu, trenere i koncept treninga. Za svako dijete je osiguran paket nagrada, od slatkiša do zasluženih diploma i medalja. U klubu vjeruju da će se uz kvalitetnu suradnju s roditeljima svi osjećati kao pobjednici.

Galerija