Prijava

Vaša prijava

Radno ljeto u gradu: Malogorička ulica uskoro dobiva novo lice

[]

Vrijeme godišnjih odmora, dok se najveći dio naših sugrađana preseli na jadranske destinacije, pa se grad u velikoj mjeri isprazni, idealno je razdoblje za građevinske radove na gradskim prometnicama. Već je postalo potpuno normalno i uobičajeno da se svakoga ljeta nekim ulicama ne može proći, da su privremeno blokirane zbog radova u tijeku, a ovog ljeta na red je, između ostalih, došla i Malogorička ulica.

Ulica koja spaja Kurilovečku s Ulicom Stjepana Fabijančića Jape tako će vrlo brzo dobiti novu vizuru, neće više biti “drndanja” po cesti koja je dosad bila u stanju idealnom za “presvlačenje”, a uskoro će biti završeni i novi nogostupi.

– Završavaju radovi na kolniku Malogoričke ulice, a sljedeći tjedan krenut će i radovi na obnovi nogostupa – zadovoljno je konstatirao gradonačelnik Dražen Barišić nakon što je prošetao Malogoričkom, u želji da se iz prve ruke uvjeri kako napreduju radovi.

Radovi na popravljanju nedostataka u različitim dijelovima grada i okolnih naselja stalno su u tijeku, miris svježeg asfalta i dalje će se širiti gradom na pojedinim lokacijama, sve kako bismo jesen dočekali s ljepšim, urednijim i svrsishodnijim prometnicama. I s time se neće stati, već postoje planovi i za jesen, i za proljeće, i za sljedeće ljeto…