Prijava

Vaša prijava

Ne propustite 19. Gastro Turopolja

[]

Iako u pomalo izmijenjenom i prilagođenom izdanju, Gastro Turopolja ni ove godine neće zaobići gurmane i sladokusce koji rado uživaju u finoj domaćoj hrani i piću, pomno biranim jelima tradicijske kuhinje ili pak novitetima okusa dobro poznatih nam majstora goričke kulinarske i slastičarske scene.

-Mi smo krizu shvatili kao priliku, pa će tako 19. Gastro Turopolja zaživjeti u malo drugačijem, ali nimalo slabijem, izdanju nego dosadašnjih godina.-kažu iz Turističke zajednice Velika Gorica.

Povodom Gastro tjedna, koji će potrajati od 5. do 11. listopada, vrata otvaraju restorani gdje vas po povoljnim cijenama čekaju vrhunske delicije.

-Ono što ipak pripremamo na otvorenom, na platou oko Muzeja Turopolja, je 2. Gospodarski sajam i 4. Velikogorički festival Crafta. Ove dvije manifestacije održat će se za vikend, 9. i 10. Listopada, s tim da će Gospodarski sajam produžiti za još jedan dan, a na njemu ćete imati prilike razgledati i kupiti proizvode goričkih obrtnika i proizvođača. Festival crafta ove godine promovira nekoliko domaćih pivovara koje će po povoljnim cijenama točiti vrhunsko pivo, a održat će se pod nazivom Craftyard B-strana, u čast svim B-stranama starih vinilnih 7-inčnih gramofonskih ploča.-poručuju organizatori.

Uz pivo ide i dobra glazba pa vas tako u petak, 9. listopada. čeka Stampedo, a u subotu, 10. listopada Retrodukcija.