Prijava

Vaša prijava

U samo nekoliko koraka upoznajte Turopolje i sudjelujte u Svjetskom danu turizma

[]

Ususret Svjetskom danu turizma, Turistička zajednica Velike Gorice poziva na nedjeljnu šetnju Turopoljem. Na jednom mjestu posjetitelji će moći otkriti sve detalje vezane uz povijest Turopolja, tradiciju Turopoljaca, upoznati se s karakterističnim životinjama i biljkama ovog kraja, pomirisati Andautoniju, čuti zbor plavih žaba ili zaviriti u košnice marljivih pčela, ali i zaigrati interaktivne igre, odgovoriti na pitalice ili pak poslati elektronsku razglednicu iz srca Turopolja.

Vrata interpretacijskog centra i multifunkcionalne dvorane Centra za posjetitelje otvorena su svaki dan, a posebno čekaju svoje posjetitelje na Svjetski dan turizma, u nedjelju, 27.listopada od 10 do 18 sati.

– Želimo našim sugrađanima približiti ljepote Turopolja, sve one bisere na kojima i mi gradimo našu turističku ponudu, sve ono čime se ponosimo i što predstavljamo i van granica naše Velike Gorice. Svjetski dan turizma, koji ćemo, kao svojevrsno slavlje turizma obilježiti u nedjelju, želimo proslaviti s našim građanima, u polusatnoj šetnji Turopoljem, na jednom mjestu, u jedinstvenoj dvorani koja priča priču o povijesti Turopolja i koja će, vjerujemo, oduševiti i zaokupiti sva vaša osjetila – pozvala je direktorica Turističke zajednice Velike Gorice, Milada Mesarić.