Prijava

Vaša prijava

U pobjedi Dinamo Hidrela (2:1) debitirao Petar Bartolić

[]

Nedjeljnu prvenstvenu utakmicu 6. kola 1. županijske lige istok Dinamo Hidrel-Ban Jelačić Banovo, komentirao je trener dinamovaca Mario Kajinić.

– Utakmica protiv Banova bila je očekivano prava muška s puno duela ali isto tako fer i korektna s obje strane. Zbog ozljeda i kartona nismo mogli računati na Balenovića, Žugaja, Slivaka, Jurišića i Vukadina, a sastav koji je istrčao je prvi puta igrao zajedno. Za Dinamo su debitirala dva novopridošla igrača, Marko Rus i Petar Bartolić. Utakmicu smo kontrolirati veći dio vremena jer smo presingom držali momčad Banova na njihovoj polovici, pa su gosti su bili prisiljeni igrati dugim loptama koje smo uspješno rješavali. Pokušali smo kombinatorikom otvoriti prostor za igrače iz drugog plana što je urodilo plodom u 42. minuta kada se u jednoj akciji Filip Čurla priključuje napadu i s 25 metara eurogolom pogodio za vodstvo od 1:0 s kojim se otišlo na predah. U drugom poluvremenu bilo je prilika za obje momčadi, a mi dolazimo u zasluženo vodstvo od 2:0 u 75. minuti. Ubačaj s lijeve strane neumornog Bartolića pospremio je Zorić.

Robert Zorić bio je strijelac u Novom Čiču. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

– Pad koncentracije se dogodio u 81. minuti gdje primamo pogodak iz centaršuta i dopuštamo solo skok suparniku koji postiže pogodak za smanjenje rezultata na 2:1 koji je bio i konačan. Pohvale zaslužuje čitava momčad, pokazali su dečki karakter kada je najpotrebnije. I dalje idemo iz utakmice u utakmicu, treniramo, uživamo, a trud dolazi na naplatu. Pohvale idu i debitantima Rusu i Bartoliću koji su pokazali da će biti od velike pomoći. Banovo je jedna ozbiljna ekipa kojoj želimo uspjeh u nastavku prvenstva, a mi se okrećemo već sljedećoj utakmici i gostovanju kod neugodnog domaćina Milke Trnine – otkrio je Mario Kajinić.

Tko je prinova Hidrela Petar Bartolić, otkriva on sam.

– Imam 20 godina, živim u Okuju, a nogomet sam počeo igrati u Mraclinu. Nogometno školovanje nastavio sam u kadetima Kurilovca, pa otišao u jače rangirani Hrvatski dragovoljac. U drugoligašu sam ostao do juniora i igrao 1. HNL za taj uzrast. Kasnije sam se vratio u Kurilovec gdje sam bio junior, ali i u seniorskoj konkurenciji. Stigao je seniorski poziv za povratak u Mraclin, a eto me sada u Dinamu Hidrelu. Najviše mi odgovara pozicija lijevog bočnog, a mogu odigrati i lijevo ili desno krilo – otkrio je za City portal Petar Bartolić.

Petar Bartolić – novi igrač Dinamo Hidrela. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

DINAMO HIDREL 2
BAN JELAČIĆ (B) 1

NOVO ČIČE Igralište Dinamo Hidrela. Igrano 27. rujna 2020. od 16.30. Gledatelja 80. Sudac: Ivica Jakopic. Pomoćnici: Karlo Kašnar i Fran Posarić (svi iz Sveti Ivan Zeline). Delegat: Igor Kunić (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0-Čurla (47), 2:0-Zoriæ (75), 2:1-Maksimović (81).

DINAMO HIDREL: Zagorac (od 19. Šimić), P. Sudar, Jakovljević, Panić, Rus, Ðuksi (od 69. Šantek), Zorić (od 81. Španiček), Bartolić, Blažević (od 65. Čičak), Hladni, Čurla.
TRENER: Mario Kajinić

BAN JELAČIĆ BANOVO: Brleković, Dar. Tarandek, Dra. Tarandek, Zd. Tarandek, Trošić (od 76. Colarić), I. Ronjak (od 46. Hren), Uremović, Mikulić (od 82. Aračić), Den. Škrinjar (od 46. Dom. Škrinjar), Benedik (od 46. V. Ronjak), Maksimović.
TRENER: Eduard Majer


SURADNJA VELIKE GORICE I PRELOGA ĆE BITI NASTAVLJENA