Prijava

Vaša prijava

Svi na stadion! Hajduk stiže u grad, ulaznica sve manje, požuri po svoju…

[]

U vremenima kad je iz tjedna u tjedan upitno hoće li navijači moći na stadione, posebno je lijepo reći – na utakmicu između Gorice i Hajduka navijači mogu i smiju! Igra se u subotu u 19.05 sati na Gradskom stadionu, a koliko su ljudi željni nogometa pokazuje i interes koji vlada za ulaznicama uoči ovog velikog ogleda. Prema svemu sudeći, u subotu navečer sprema se pravi spektakl…

Doduše, stadion sasvim sigurno neće biti pun, i to isključivo zbog epidemioloških mjera, koje dozvoljavaju da na tribinama bude samo trećina kapaciteta. U goričkom slučaju tu se radi o nešto više od 1700 mjesta, što dodatno pojačava potražnju za ulaznicama uoči gostovanja Splićana u Velikoj Gorici. Oni koji žele osigurati svoje mjesto na tribinama, morat će požuriti, reagirati praktički odmah!

Najbolji i najjednostavniji način za kupnju ulaznice je učiniti to na internetu, odnosno OVDJE. Za one tradicionalnije, koji više voli doći osobno na blagajnu i kupiti ulaznicu, važno je reći kako je radno vrijeme blagajne ispod zapadne tribine od ponedjeljka do petka od 15 do 18 sati.

Cijena ulaznica u pretprodaji bit će 30 kuna za sektore A3,B3,C1 i C2, te 40 kuna za sektore A2 i B2. Svi godišnji pretplatnici koji su godišnje ulaznice kupili do 24. rujna mogu preuzeti iste na blagajni Zapad u vrijeme pretprodaje, a oni koji još nisu kupili godišnje ulaznice za aktualnu sezonu, mogu to učiniti od ponedjeljka po sniženim cijenama od 10%, također na blagajni Zapad.

Na dan utakmice, ulaznice će biti u prodaji dva sata prije početka susreta, odnosno od 17 sati na blagajni Zapad. Cijena ulaznica u subotu iznosit će 50 kuna za sektore A3,B3, C1 i C2, dok će se ulaznice za sektore A2 i B2 prodavati po 60 kuna. Dakle, bolje je biti brži…